Begeleiding en advies om je financiele inzicht te vergroten

Behaal in 2021 je financiele doelen door inzicht en grip op je cijfers

Achter Rosa Advies

Eveline

 

Achter Rosa Advies zit Eveline, oprichter en werkzaam bij Rosa Advies. Met een opleiding in Economie en werkervaring in diverse finance functies heeft zij in verschillende bedrijven strategisch en financieel inzicht en advies gegeven.

Door financiële kennis toegankelijk te maken help ik vrouwelijke ondernemers financieel inzicht en grip op financiën te krijgen waardoor ze hun resultaat kunnen verbeteren. Resultaten gericht op persoonlijke wensen: meer winst, meer tijd, meer rust.

Een financiële afdeling is in grotere bedrijven aanwezig waarmee financiële kennis altijd toegankelijk is, terwijl het voor kleinere ondernemers ook, en misschien wel juist, heel belangrijk kan zijn. De behoefte om impact te hebben door meer ondernemers strategisch financieel advies en inzicht te geven heeft geleid tot het oprichten van Rosa Advies.

Start vandaag nog met een cursus of plan een kennismakingsgesprek om te bespreken wat ik voor je kan betekenen. Ik help je graag om je financiële kennis uit te breiden en inzicht in je cijfers te krijgen.